RENAISSANCE COLLECTION

Els rumors sobre la necessitat de reinvenció en el sector de la llenceria i el tèxtil íntim en general, han esdevingut en potents veus que criden la importància que per fi arribi aquest canvi, per estar a l’alçada de la societat actual.

Els consumidors es troben sota la influència del comerç electrònic, i aquest li està guanyant la batalla al comerç minorista.

La pandèmia ha ajudat a accelerar els canvis, i està transformant la nostra forma de comunicar-nos i de relacionar-nos en quelcom instantani.

Per a Cintes Martell, visitar els nostres clients, presentar-los les noves col·leccions i novetats, comentar amb ells com evolucionen els seus productes en aquesta nova situació, la necessitat de desenvolupar nous articles, poder conèixer les seves inquietuds… i tot en la distància, sense el tracte personal que aquesta pandèmia ens obliga a evitar, ha suposat un nou repte per a tot el nostre equip.

Per això i per seguir oferint als nostres clients el nostre suport, hem creat la col·lecció “Renaissance”, basada en la superació d’un dels pitjors moments que li ha tocat viure al món sencer.

Des de les més altes esferes del sector de la confecció íntima, s’ha aprofitat el confinament per estudiar en profunditat la situació extrema que s’ha de revertir, i es proposen unes necessitats urgents d’adaptació a aquesta nova era.

  • Necessitat d’INNOVACIÓ en el disseny de sostenidors tradicionals, reacció a la sol·licitud d’inclusivitat, comoditat y diversitat morfològica.
  • Necessitat de millorar de forma substancial la CONCIÈNCIA ECOLÒGICA amb solucions reals i una comunicació millorada.
  • Necessitat de REDISSENYAR la forma d’exposar els productes de llenceria a les botigues per a permetre assortiments addicionals d’estil de vida creuat.
  • Necessitat de REDUCCIÓ en la PRODUCCIÓ per adaptar-se a les noves start-up que injecten novetat.
  • Necessitat d’introduir CLASSIFICACIONS HÍBRIDES en la creació de colors, en les propietats dels teixits i en la presentació final del producte.

Cintes Martell vol col·laborar en aquest canvi, iniciant una sèrie de propostes i tendències que es reflectiran en el dia a dia i en comunicació directa amb els nostres clients de forma digital. El principi: la nova col·lecció Renaissance”.

RENAISSANCE COLLECTION - The Digital Colours

Una nova tendència: els colors de creació digital.

La paleta de colors seleccionada per a la col·lecció d’Estiu 2022 i suggerida per Eurovet es centra en l’essencial, sense efectes de xoc ni experiments, on s’han escollit els colors més inspiradors de la història.

Les tonalitats proposades dins aquesta paleta, expressen a la perfecció la necessitat d’harmonia, que coincideix amb la realitat d’un mercat diferent amb estacions poc definides.

Aquesta nova gamma de colors es llegeix en dues direccions: paletes de tonalitats dominants en vertical i colors de tonalitats dins la mateixa atmosfera que els dominants, en horitzontal.

Article relacionat: RENAISSANCE COLLECTION: ESSENTIALS

MÉS LLEGITS

OTworld Leipzig 2024

Ens complau anunciar que Cintas Martell estarà present a OTWorld Leipzig 2024 del 14 al 17 de maig de 2024, a l’Estand E30-F31 – Hall 3. La fira líder en l’àmbit mundial en proveïment sanitari, tecnologia ortopèdica i rehabilitació tècnica, que en aquesta edició torna a

Performance Days 2024

Cintas Martell estarà a la fira PERFORMANCE DAYS de Múnic, a l’Estand R12 – Hall C2, la plataforma ideal per obtenir teixits i accessoris sostenibles per a col·leccions de roba esportiva, roba de treball, moda esportiva i athleisure. Des de 2008, PERFORMANCE DAYS ha estat essencial per a

INTERFILIÈRE 2024

Interfilière Paris continua sent el punt de trobada internacional de materials, accessoris i proveïments per al mercat de roba interior, bany i esportiva. Del 20 al 22 de gener de 2024, com ja és habitual, Cintas Martell serà present al

Desplaça cap amunt