EMPRESA

MARTELL, l'experiència de la mà de la tecnología.

Ser molt exigents amb nosaltres mateixos fa que el nostre objectiu sigui posar la nostra experiència i tecnologia a l’abast dels nostres clients, amb la finalitat d’assolir la perfecció en la creació de nous productes i la innovació en nous teixits més tècnics, a l’alçada dels mercats actuals.

Al mateix temps, som conscients que l’esforç i el treball en combinació amb el coneixement i la tecnología, i un contacte permanent amb els nostres clients i proveïdors, només pot tenir com a resultat l’èxit d’un projecte.

A MARTELL donem prioritat a la millora en la qualitat dels nostres productes, la flexibilitat i l’aplicació de la maquinària més moderna per tal d’optimitzar processos.

Reprodueix el vídeo quant a MARTELL-Cintes-elàstiques-i-rígides-Sallent-Barcelona

A més del compliment de les especificacions tècniques i els stàndards de qualitat exigides per la UE per als nostres fabricats, MARTELL s’esforça en obtenir una alta preparació i capacitació del personal, la protecció del medi ambient, la responsabilitat social i la creació i manteniment de la confiança mútua entre MARTELL i els nostres clients.

Tant la Direcció de MARTELL com els seus empleats, estem altament compromesos a treballar aferrats al nostre codi de valors de forma professional i genuina. Aquest codi de valors es caracteritza pel compromís en el respecte a les persones i el nostre planeta.

CONEIX-NOS

Desplaça cap amunt