RENAISSANCE COLLECTION: ESSENTIALS

RENAISSANCE COLLECTION: ESSENTIALS

Els primers d’aquesta paleta de colors són Els Essencials, basats en el desig d’una existència neta i preservada. Una existència ingènua, minimalista, romàntica i funcional.

Hi ha una necessitat urgent de ser transparent i just en l’ús dels materials, en tot el procés de producció i en les condicions de treball.

The-Colours-Essentials-of-Renaissance-collection

Es cerca una moda inclusiva i diversa en tots els aspectes: un bon rendiment del teixit, de la forma, de la durabilitat i amb coneixement de les fibres.

Roba atractiva i versàtil que s’adapta a les actituds que preserven i salven la bio-economia.

A la dona de l’s.XXI li preocupa la salut i els efectes que puguin produir algunes peces d’opressió. És una necessitat urgent la innovació en sostenidors; prenent com a referència tots els elements dels sostenidors esportius per reinventar els sostenidors tradicionals.

Cintas-Martell-The Colours_Skin-2

S’obre la possibilitat que els dissenyadors s’uneixin i treballin en equip, aportant coneixement, idees i materials.

Es difumina la bretxa que hi havia entre la cotilleria tradicional i els dissenys còmodes per practicar esport.

Neix una nova generació de sostenidors que combinen tecnologia i encant, a causa de la forta demanda de comoditat, elasticitat, transpirabilitat i salut.

Durant el confinament les peces més venudes van ser els pijames, que ofereixen formes còmodes, atemporals i de qualitat; i els sostenidors de nova generació basats en les prestacions del sostenidor esportiu, han esdevingut cap a un disseny de llenceria lleugera i de gran bellesa.

Hi ha una forta demanda de comoditat refinada que està conduint a un disseny d’encaix únic, on es combinen la comoditat moderna amb els elements més icònics de la llenceria.

S’ha desenvolupat un concepte d’acceptació de les nostres diferències, l’orgull per la nostra herència cultural i els colors de la nostra pell.

L’essencial i imprescindible per a cada cos ha sorgit en 5 tons de pell diferents, són els Shapewear de nova generació.

The Colours_Skin_web

En resum, la situació de pandèmia que estem vivint ha portat a centrar-nos en estudis intensius en suport a uns pits saludables, en combinació amb noves tecnologies i l’ús de la tècnica en teixits i acabats. A realitzar proves en els teixits amb suport creuat i zones de superposició i compressió impreses.

A més del segellat tèrmic, invisible i sense costures, l’èmfasi es troba en els refinaments de construcció, combinant alta tecnologia, resistència i elegància. Hi ha una forta demanda d’elements sostenibles.

Cintas-Martell-The Colours_Skin

Ha canviat la percepció dels colors pastel dolços, especialment el rosa, passant a definir-se com casual i funcional en combinació amb teixits i detalls exquisits. El nou fonamental ara és multiusos.

Apareixen noves proporcions per a l’oci a la llar. Les reflexions sobre sostenibilitat es centren en fils naturals i de cel·lulosa; i es reafirma una demanda de transparència en termes de propietats duradores.

Teixits: modal, cotó i niló.

cintes-martell-colours-skin-fit-2
cintes-martell-colours-skin-fit
cintes-martell-colours-skin-fit-3
The-Colours-Essentials-of-Renaissance-collection-guide

LA NOSTRA PROPOSTA:

Ribete-Elástico-Simple-RC1861.20

Rivet Elàstic Simple RC1861/20

Cintura-Elástica-Fantasía-CC1939.22

Cintura Elàstica Fantasía CC1939/22

Cintura-Elástica-Básica-CC1548.40

Cintura Elàstica Bàsic CC1548/40

Tirante-Elástico-Básico-TC1276.12

Tirant Elàstic Bàsic TC1276/12

Ribete-Elástico-Simple-RC1876.6

Rivet Elàstic Simple RC1876/6

Article relacionat: RENAISSANCE COLLECTION