MARTELL PROTECT RAINPROOF – ELÀSTICS AMB ACABAT HIDRÒFUG

MARTELL PROTECT RAINPROOF – ELÀSTICS AMB ACABAT HIDRÒFUG

A més de l’ampli ventall de teixits tècnics que podem trobar al mercat, també podem dotar de propietats “extra” a tots aquells teixits que no ens aporten, per si sols, algunes característiques necessàries per convertir-se en el producte final que hem dissenyat. I com?

El sector químic ens abasteix d’infinitat d’acabats sota els quals es poden sotmetre els tèxtils per aportar-los un plus més funcional. Sempre sota les certificacions autoritzades per la UE, molts d’aquests tractaments tenen la composició adequada per a mantenir-se sostenibles i no ser nocius amb el medi.

A Cintes Martell apliquem a les nostres cintes un d’aquests tractaments sota el nom Martell Protect Rainproof, l’acabat perfecte per als teixits que volem convertir en peces que evitin el pas de l’aigua, la brutícia o les substàncies olioses.

Martell Protect Rainproof és un acabat que impedeix el pas de les molècules d’aigua, i dota a les nostres cintes d’una superfície antiadherent que facilita l’eliminació d’olis, greixos o brutícia en general. A més dota el producte d’una alta transpirabilitat, per la qual cosa és ideal per a cintes elàstiques en peces esportives i de protecció laboral.

Martell Protect Rainproof repel·leix l’aigua i altres líquids, de manera que ajuda a mantenir la cinta sempre neta. A més ofereix una major resistència a les rentades, cosa que allarga la vida útil de les nostres cintes i millora la seva efectivitat.

Les cintes amb l’acabat Martell Protect Rainproof estàn recomanades per a la confecció de peces esportives principalment, ja que les seves característiques contribueixen a una bona transpiració de el cos i fa que la suor s’evapori ràpidament.

LA NOSTRA PROPOSTA:

Ratier-Rígido-Básico-ORT1521

Ratier Rígid Bàsic ORT1521

Monofilamento-Liso-y-Velcro-Elástico-Transpirable-ORT1873.80

Monofilament Llis i Velcro Elàstic Transpirable ORT1873.80

Monofilamento-Liso-y-Velcro-Elástico-Compacto-ORT1977.50

Monofilament Llis i Velcro Elàstic Compacte ORT1977.50

Ribete-Elástico-Simple-RC1861.20

Rivet Elàstic Simple RC1861/20

Ribete-Elástico-Vivear-Bicolor-AL1844.16

Rivet Elàstic Vivear Bicolor AL1844/16

Ribete-Elástico-Vivear-Liso-AL1268.12

Rivet Elàstic Vivear Llis AL1268/12

Ribete-Elástico-de-Doblar-Fantasía-8015

Rivet Elàstic de Doblar Fantasía 8015

Ribete-Elástico-Simple-31093

Rivet Elàstic Simple 31093

Hidròfug