MARTELL PROTECT ANTI-CELLULITE – CINTES ELÀSTIQUES AMB EFECTE REDUCTOR

MARTELL PROTECT ANTI-CELLULITE – CINTES ELÀSTIQUES AMB EFECTE REDUCTOR

Durant l’última dècada s’ha produït un elevat creixement en tèxtils tècnics, ja que la investigació ha desenvolupat més oportunitats per dotar els teixits, fibres i fils de característiques més funcionals. Ara poden ser manipulats per posseir les propietats necessàries per al seu ús final mitjançant la selecció adequada dels aprests químics o l’aplicació de mètodes i tècniques de laminació i recobriment.

Degut a la creixent demanda del mercat en referència als tractaments de bellesa i salut per al cos, a Cintes Martell oferim l’acabat anticel.lulític per als nostres articles, que principalment s’aplica a les bandes elàstiques d’ús ortopèdic i cintes elàstiques que componen les prendes d’esport, ja siguin leggings, samarretes o sostenidors esportius.

Martell Protect Anti-Cellulite és un acabat que combina una barreja d’extractes naturals microencapsulats, que confereix als nostres elàstics propietats anticel·lulítiques per a la pell, ajudant a eliminar la cel·lulitis i prevenint la formació de nous adipòcits. La formulació del principi actiu està pensada des d’un punt de vista cosmètic per millorar la fermesa de la pell i la textura de la coneguda com “pell de taronja”.

Martell Protect Anti-Cellulite és respectuós amb el medi ambient, ja que està basat en extractes vegetals i vitamines d’origen natural. El seu principi actiu s’allibera lentament gràcies a que la seva aplicació és amb microcàpsules de silicona. El sistema d’alliberament a través de microcàpsules s’utilliza per a les substàncies actives (extractes naturals) formats per una membrana externa i un nucli. La seva capa externa es composa de materials polimèrics, en aquest cas una silicona resistent al rentat, i un nucli interior que conté la matèria activa. La funció de la membrana és la de contenir i protegir la matèria activa que constitueix l’acabat, i la preserva d’agents externs, alliberant-la de forma controlada i gradual durant l’ús de la peça i per l’absorció de l’escalfor corporal.

A l’estar encapsulat, Martell Protect Anti-Cellulite es manté sòlid a la rentada, per això és aconsellable rentar la roba a mà per allargar els seus efectes durant més temps.

Martell Protect Anti-Cellulite compleix amb els estàndards de qualitat exigits per OEKO-TEX Standard 100.

LA NOSTRA PROPOSTA:

Monofilamento-Liso-ORT1505-Micro-fibra

Monofilament Llis ORT1505 Micro-fibra

Monofilamento-Bicolor-ORT1651-Burdeos_2

Monofilament Bicolor ORT1651 Burdeos 2

Monofilamento-Bicolor-ORT1651-Blue

Monofilament Bicolor ORT1651 Blue

Cintura-Elástica-Básica-CC2045.40

Cintura Elàstica Bàsica CC2045/40

Cintura-Elástica-Fantasía-CC1939.22

Cintura Elàstica Fantasía CC1939/22

Cintura-Elástica-Básica-CC1709.40

Cintura Elàstica Bàsica CC1709/40

Cintura-Elástica-Básica-CC1548.40

Cintura Elàstica Bàsic CC1548/40

Cintura-Elástica-Básica-425.60

Cintura Elàstica Bàsica 425/60

Reductor